Újdonságok az üzletünkben

Üzletünk folyamatos fejlődésének köszönhetően, egyre negyobb választékkal rendelkezünk, a vásárlóink megelégedésére, illetve, hogy minél szélesebb körbe le tudjuk fedni azt a „témakört”, amelyben dolgozunk.

Kiemelt szerepben: a ZEGE gránit mosogatók

A ZEGE konyhai termékek szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhába is olyan elemeket szeretünk látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek. Így a Zege konyhai termékek esetében 12 féle színárnyalat közül választhet, arról nem is beszélve, hogy ezek mindegyikére jellemző a finom vonalvezetés és a letisztult formavilág.

A letisztultság védjegye: Magranit

A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen az egyedileg kifejlesztett Magranit néven szabadalmazott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higéniájáról gondoskodik.

Mi az a Bio Cote?

Minden Zege mosogató Bio Cote bevonattal van ellátva, ezzel is megnövelve a mikrobiológiai biztonságot,. Fontos kihangsúlyozni, hogy a különleges esztétikai erények sosem a minőség, az ergonómia, vagy a funkcionalitás rovására jelennek meg, hanem mindezeken túl, egy olyan hozzáadott értékként, amit Ön is értékelni fog, amikor közelről megismeri ezeket a termékeket.

Zege mosogatók