Cikkek

Gyakran felmerülő kérdéseink

Annyi kérdés elhangzott már a mintatermünkben és országos kereskedőhálózatunkban, hogy össze kellett gyűjtenünk a pontos és hatékony tájékoztatás érdekében. Ezek bizony legtöbbször nem egyedi, hanem mindenki által feltett kérdések. Legtöbbször a jelölések jelentésére, a felhasználás eseteire, a vásárlás érveire és a vásárlók hasznaira irányul a kíváncsiság.

Építkezéskor, felújításkor megannyi kérdőjel tornyosul fejünk fölé, amelyekre olykor rossz helyen kopogtatunk megoldásért. Az eladók, értékesítők, weboldalak, ismertetők és katalógusok feladata az, hogy a felhasználók számára teljeskörű ismereteket adjanak. Az általunk forgalmazott Haro, Egger, Aqua-Step és Elesgo a páratlan burkoláshoz járul hozzá. A melegburkolatok, mosdók, mosogatók, kádak mind olyan termékek, amelyek miatt igenis megéri hezitálni, kérdezősködni, ismereteket szerezni, majd helyesen választani.

Az alábbiakban pedig olyan kérdések és válaszok láthatók, amelyek a már említett, hezitálós időszakban merülhetnek fel termékeinkkel kapcsolatban.

Mit jelöl a 31-es, a 32-es, és a 33-as szám?

A számok a padlók kopásállóságát jelöli, amelyet valójában – ennél a háromnál – egy sokkal szélesebb skála mutat meg. Ez a három az átlagosnál egy fokkal feljebb helyezkedik. A 31-es számú padlók egy kis forgalmú szobába – mint például egy hálószoba, vagy egy mérsékelten használt nappali – felelnek meg. A 32-es számmal jelzett padlók már könnyedén helyt állnak egy nagy forgalmú nappaliban. A 33-as szám az extrém használatra való felkészültségét jelzi a padlóknak – esetében közületi helyiségekbe is tökéletesen megfelel.

Hogyan képes ellenállni a víznek valami, ami fát tartalmaz?

Az Aqua-Step, amely 100%-osan vízálló padló, nem tartalmaz fát, cserében megszólalásig hasonlít rá, és a víznek, párának, vagy bármi más nedvességnek kifogástalanul, tartósan ellenáll. Az Egger, és a Haro termékei között is találkozhatunk nedvességálló padlókkal, előbbi esetében az Aqua+, utóbbi esetében pedig a Spa termékcsalád keretein belül, de vízálló felületi kezelésük miatt ezek nem adnak 100%-os védelmet a víztől. Mindhármuk könnyűszerrel burkolható fürdőszobába is.

Lehetséges ugyanazzal leburkolni egy egész lakást?

Természetesen lehetséges! Az Aqua-Step, az Egger és a Haro padlói a legajánlatosabbak erre a célra. Hogy miért? Azért, mert víz- és nedvességállóságuknak hála, ugyanazzal burkolható a fürdőszoba és a konyha, amellyel a hálószoba és a nappali is. Alkalmas (és külleme miatt szintén ajánlott) az egységes burkolásra az Elesgo is, noha vízzáró réteggel van ellátva még az illesztéseknél is, fürdőszobába nem kifejezetten ajánlott. Ennek a megoldásnak a látványa igazán egyedi, különleges!