Fürdőszobaszalon

Csempevilág > Fürdőszobaszalon

A mai világban a fürdőszoba szerepe már nem csak a napi tisztálkodás helyének szerepét tölti be. Annál sokkal többet jelent. Egy teret, ahol elvonulhatunk a külvilágtól, ahol a testünket és a lelkünket is megújíthatjuk, felfrissíthetjük. A saját napi rutinunkhoz megalkotott fürdőszoba, olyan értéket képvisel a jelenlegi rohanó életünkben, amelynek fontosságát nem szükséges hangsúlyozni.

 

„Az otthonunk Önmagunk tükörképe!” Ez a fürdőszobára is igaz.  Vigyük bele együtt az Ön egyediségét és alakítsuk úgy, ahogyan az az Ön elképzeléseinek megfelel. Mi azért vagyunk, hogy az Ön számára segítséget nyújtsunk ebben a folyamatban.

Fürdőszobaszalon Komlón és vonzáskörzetében

A mai világban a fürdőszoba szerepe már nem csak a napi tisztálkodás helyének szerepét tölti be. Annál sokkal többet jelent. Egy teret, ahol elvonulhatunk a külvilágtól, ahol a testünket és a lelkünket is megújíthatjuk, felfrissíthetjük. A saját napi rutinunkhoz megalkotott fürdőszoba, olyan értéket képvisel a jelenlegi rohanó életünkben, amelynek fontosságát nem szükséges hangsúlyozni.

 

„Az otthonunk Önmagunk tükörképe!” Ez a fürdőszobára is igaz.  Vigyük bele együtt az Ön egyediségét és alakítsuk úgy, ahogyan az az Ön elképzeléseinek megfelel. Mi azért vagyunk, hogy az Ön számára segítséget nyújtsunk ebben a folyamatban.

 

Folyamatosan bővülő kínálat egy megújult környezetben!

Cégünk megalapításakor az egyik legfontosabb alappillér az volt, hogy a megszokott és ismert márkák mellett új és kiváló minőségű termékeket vezessünk be a regionális piacra, amelyek elérhető áron megvásárolhatók. Aki járt már nálunk ismeri a „KEDVES KERESKEDŐ” fogalmát, hiszen a vásárlás ma már nem csak egy szükséges „rossz”. Véleményünk szerint, lehet ez egy kellemes és hasznos időtöltés, amelynek célja a kölcsönös elégedettség. Mi ennek a filozófiának szenteltük az életünk bízva abba, hogy a régi és az új vásárlóink is így ítélnek meg minket.

Családi vállalkozásban a családokért!

A családi vállalkozásként indult és a mai napig is így működő fürdőszobaszalonunkban az általánosan megismert és forgalmazott termékek mellett a prémium csempék és járólapok széles választékával várjuk.

 

A nálunk megvásárolt burkolatokat és szanitereket 3D látványtervező programunk segítségével az Ön otthonához szabjuk, így a tervezés legelső lépésétől a megálmodott fürdőszoba megvalósításáig teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Tervezd meg velünk álmaid fürdőszobáját velünk és így további kedvezményeket is tudunk nyújtani. Amennyiben a burkolási munkáit is velünk végezteti el garantáltan kedvezményes árakat biztosítunk Önnek.

 

A 15+ éves tapasztalat és szakértelem önmagáért beszél, a legújabb fürdőszoba trendekkel és a legmodernebb technológiát felvonultató magyar, olasz, német,  valamint spanyol gyártók álomszép termékei mind elérhetőek kínálatunkban, hogy a fürdőszoba mellett akár az egész otthona újjászülessen. Látogasson el hozzánk és engedje, hogy meggyőzzük.

 

Kérjük tekintse meg cégünk referencia munkáit erre a linkre kattintva.