Fürdőszoba látványtervezés

Csempevilág > Fürdőszoba látványtervezés

Fürdőszoba látványtervezés

Tucsek László vagyok, 13 éve foglalkozom fürdőszobákkal. Burkolatok, szaniterek és minden egyéb, építési folyamathoz köthető anyag értékesítésével, forgalmazásával. A sok év tapasztalatából merítve rengeteg hasznos tanácsot tudok adni minden megrendelőnek, mind dizájn terén, úgy kivitelezési téren is. Több éve készítek látványterveket a tervezési piac legmodernebb 3D-s fürdőszobatervező programjával a Visoft Premiummal.


Első indítás óta szerelembe estem, lenyűgöző tervek készülnek vele! Komplex, sokrétű, még is átlátható és nagyon felhasználóbarát program. A vele elkészített projektek miliméterről – miliméterre visszaadják a készülendő fürdő mását! És hogy miért érdemes tervezésre költeni az amúgy is pénztárcát próbáló felújítás előtt?!


Mert így 100%osan elkerülhető a csalódás! Az ember egy ilyen átalakítás során teljesen bizonytalanul indul neki egy igen nehéz feladatnak, elképzelések, megoldások híján van, szakemberek összelogisztikázásával foglalatoskodik és ezek mellett nem jut ideje a legfontosabbra, a fürdőszoba stílusának, miliőjének megtervezésére! Ha szerencsés és ideje még engedi is a tervezgetést, fennállhat az a helyzet, ami nagyon sok esetben előfordul, hogy sok minden tetszik, de vajon melyik illik Önhöz vagy melyik stílus lenne az ami összhangban van a lakással? Esetleg egyik sem tetszik vagy tetszik is egy-egy, de nem tudja elképzelni teljes egészében, hogy is nézne ki a végeredmény.

Mert így 100%osan elkerülhető a csalódás! Az ember egy ilyen átalakítás során teljesen bizonytalanul indul neki egy igen nehéz feladatnak, elképzelések, megoldások híján van, szakemberek összelogisztikázásával foglalatoskodik és ezek mellett nem jut ideje a legfontosabbra, a fürdőszoba stílusának, miliőjének megtervezésére! Ha szerencsés és ideje még engedi is a tervezgetést, fennállhat az a helyzet, ami nagyon sok esetben előfordul, hogy sok minden tetszik, de vajon melyik illik Önhöz vagy melyik stílus lenne az ami összhangban van a lakással? Esetleg egyik sem tetszik vagy tetszik is egy-egy, de nem tudja elképzelni teljes egészében, hogy is nézne ki a végeredmény.

Néhány kép az eddig elkészült munkáimból:

Sok felállása lehet a dolognak, egy biztosa mindegyikre megoldás a tervezés!

A mai gazdasági helyzetet figyelembe véve, illetve a trendek folyamatos változását, a szakemberek bérét, egy közepes méretű fürdőszoba átalakítás, egy klasszikus dizájnnal gondolkodva, meghaladja az 1millió forint összköltséget! Mondható, hogy ekkora kiadáson már nem ront sokat egy tervezésért kiadott összeg. Viszont ha megengedjük magunknak ezt a luxusnak nem nevezhető folyamatot, teljes nyugodtsággal, magabiztosan állhatunk neki az építtetésnek! Amennyiben Ön is így gondolkodik, akkor készen áll a közös munkára. Ez esetben várok egy e-mail-es jelentkezést, válasz e-mail-ben küldök Önnek egy levelet, amiben minden további részletről tájékoztatom. Bemutatom a lehetőségeit, a szolgáltatás tartalmát és díját, egyéb tudnivalókat! Amit biztosan tudok nyújtani, az a sok éves tapasztalatom, a projektet előre segítő megoldások, és a szolgáltatásomban a személyesség teljes megléte. A gondom az a fürdőszobaszalonokban történő tervezésekkel, hogy az ott tervező kollégának sajnos csak a sokadik feladata a tervezés, azaz nincs
külön személy a megrendelők igényeinek feltérképezésére és az ezek alapján történő terv készítésére, folyamatos kontaktolás mellett. Én ebben tudok több lenni a szalonok kínálta lehetőségeknél. Lehetőségei közt megtalál 2 csomagot! Amennyiben elfogadja a segítségem, csak annyi a teendő, hogy kosárba rakja a csomagot és megrendeli! Kontakt adatai megadásával lehetőségem nyílik, hogy amint beérkezik megrendelése, feltudjam keresni konzultációs időpont egyeztetésére!
Találkozásunk történhet online, skype segítségéve, illetve személyesen is! Személyes
megbeszélésünkre lehetőség nyílik szalonunkban, esetleg Komlótól számított 30 km-es körzetben igény esetén házhoz is megyek! Ez megbeszélés tárgya! Azért lehet szerencsés ez a megoldás, mert ha otthonukban látogathatok, a jövőbeni projekt helyszínét is láthatom. Ez jó hatással lehet a tervre, ötlet indító hatású.