Cikkek

Csend, ami néha felbecsülhetetlen!

Amikor haza megy az ember, akkor szeretné elfelejteni az egész napos nyüzsgést, és hangzavart, ami körül veszi. Néha, még a legapróbb zajok is zavaróak tudnak lenni, gondoljunk csak az óra kattogására, vagy a kopogó burkolatra. Az órán mi ugyan változtatni nem tudunk, de tökéletes megoldással tudunk szolgálni azoknak, akik azt szeretnék, hogy a padló sokkal csendesebb legyen.

HARO Silent ComfortTec – A világ legcsendesebb laminált padlója

„Hogy ne rohanjunk a trendek után, hanem mi alakítsuk azokat, finom érzékkel napfényre kell hozni a közös fejlesztéseket és igényeket.”

Ezzel a gondolattal kezdett számos fejlesztésbe a HARO gyár. A cég több, mint 150 éves fennállása óta pontosan tudja, hogy mik azok az igények, melyeknek meg kell felelniük, és mik azok, amikre más gyár nem talált még megoldást. A HARO innovatív hozzáállása és folyamatos fejlődése biztosítja azt a maga szegmensében, hogy minden Partnerének olyan burkolatot tud biztosítani, ami kielégíti a végfelhasználói igényeket.

 

Mit kell tudni a világ legcsendesebb laminált padlójáról?

Azt, hogy ezzel a padlóval megszűnnek az idegesítő zajok, kopogás, trappolás. Ezzel a fejlesztéssel laminált padlója 60%-kal csendesebb lesz, így teljesen kiélvezheti az otthon töltött perceket.

HARO TRITTY Silent CT padló ellenálló és könnyen tisztántartható, tökéletes fa reprodukció egy parketta szakértőtől, és igazán egyszerűen lerakható a Top Connect rendszernek köszönhetően. Ezen tulajdonságok ötvözik egy modern laminált padló előnyeit.

HARO TRITTY Silent CT ComforTec technológiával

– 60%-kal csökken a zajszint
– Megfizethető és halk laminált padló
– Top Connect segítségével könnyen összeállítható
– Ragasztó és káros anyagkibocsátás nélkül szerelhető
– Azonnal használható
– Akár 25 év garancia
– Padlófűtés esetén is alkalmazható