Üdvözöljük cégünk weboldalán!

Csempevilág > Üdvözöljük cégünk weboldalán!

Üzletünk a Komlói Csempevilág (született: Latyek Kft.) 2010-ben indult útjára, amely több megállóhely után elérte a végállomást. 2013 év végén a CSEMPEVILÁG horgonyt eresztett a komlói Zrínyi téren, ahol a folyamatos bővülés és fejlődés mellett 11. éve várja a kedves érdeklődőket és vásárlókat.


Kereskedésünkben 2 jól képzett eladó igyekszik a vásárlói igényeknek megfelelni. Széles termékválasztékunk bemutatásával, az építőipar témakörében eltöltött több, mint 30 éves tapasztalatunkkal, pedig szívesen válaszolunk kérdéseire díjmentes szakmai tanácsadásunkkal. A közel 15 év kereskedelmi tapasztalatával várjuk Önt, hogy aktív tagja legyen a több, mint 13.000 elkészült  kivitelezési csoportunk tagjaként. Rengeteg egyedi megoldást sikerült tervezni az évek folyamán és az általunk forgalmazott termékekből elkészült otthonok eredménye: „A MI KÖZÖS GYERMEKÜNK”!motivációnk, mind a mai napig az, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a számukra nyújtott termékekkel és szolgáltatással, amelynek eredménye  a kölcsönös MOSOLYBAN nyilvánul meg!  

 

Termékkörünk meglehetősen széleskörű, innovatív szemléletünknek köszönhetően továbbra is bővítjük. A megrendelt termékeket a beszállítókkal kialakított jó viszonynak, illetve a cégek rugalmasságának köszönhetően nagyon rövid átfutással tudjuk beszerezni! Segítőkészséggel és maximális rugalmassággal kezeljük vásárlóink problémáit, legyen itt szó akár utánrendelésről vagy bárminemű reklamációval kapcsolatban. Megrendelőink igényei nem egyformák, de igény esetén az egész felújítás kimenetelét szemmel követjük. Minden visszajelzésnek örülünk és tanulunk belőlük.

Mindenképpen érdemes üzletünkbe betérnie a Csempevilágba Komlón, a Zrínyi téren annak, aki lakásfelújít, építkezik, átalakít, esetleg póruljárt és elfogyott a megvásárolt burkolóanyaga, ne adj isten csőtörése van és nagyon régi burkolathoz keresne pótlást, és nem utolsó sorban annak is, akit kíváncsivá tett bemutatkozásunk!

Higgyék el, nem érdemes elindulni Pécsre és a cipőtalpunkat lejárva rádöbbeni, hogy Komlón is minden megszerezhető és még spórolhatnak is!