Üdvözöljük cégünk weboldalán!

Üzletünk a Komlói Csempevilág (született Latyek kft.) 2010-ben indult útjára, azóta meghódítottunk már több üzlethelyiséget Komló területén, 2013 év végén Csempevilágunk horgonyt eresztett a Zrínyi téren. Folyamatos bővülés és fejlődés mellett 5. éve várjuk itt a komlói Zrínyi téren a kedves érdeklődőket és vásárlókat.

Boltunkban ketten foglalkozunk a vásárlók igényeinek teljes körű kielégítésével, széles termékválasztékunk bemutatásával, építőipari témakörben pedig szívesen válaszolunk kérdéseikre, esetleg tanácsot is adunk. A közel 10 év alatt megfelelő tapasztalatot szereztünk a megannyi kivitelezés aktív szereplőiként. Rengeteg egyedi megoldást sikerült kivitelezni a nálunk vásárolt termékekből, amit szintén kicsit a mi gyermekünknek érezhetünk. Vásárlóink elégedettsége nagyon jóleső érzés számunkra.

Termékkörünk meglehetősen széleskörű, innovatív szemléletünknek köszönhetően továbbra is bővítjük. A megrendelt termékeket a beszállítókkal kialakított jó viszonynak, illetve a cégek rugalmasságának köszönhetően nagyon rövid átfutással tudjuk beszerezni! Segítőkészséggel és maximális rugalmassággal kezeljük vásárlóink problémáit, legyen itt szó akár utánrendelésről vagy bárminemű reklamációval kapcsolatban. Megrendelőink igényei nem egyformák, de igény esetén az egész felújítás kimenetelét szemmel követjük. Minden visszajelzésnek örülünk és tanulunk belőlük.

Mindenképpen érdemes üzletünkbe betérnie a Csempevilágba Komlón, a Zrínyi téren annak, aki lakásfelújít, építkezik, átalakít, esetleg póruljárt és elfogyott a megvásárolt burkolóanyaga, ne adj isten csőtörése van és nagyon régi burkolathoz keresne pótlást, és nem utolsó sorban annak is, akit kíváncsivá tett bemutatkozásunk!

Higgyék el, nem érdemes elindulni Pécsre és a cipőtalpunkat lejárva rádöbbeni, hogy Komlón is minden megszerezhető és még spórolhatnak is!